joi, 21 noiembrie 2013

Ne-am logodit! Ce urmeaza acum?

Tocmai ai spus DA poate celei mai importante intrebari din viata ta! Ce faci acum?
In primul rand impartasesti bucuria cu toti prietenii si rudele si ai mare grija sa nu omiti pe nimeni! Nimanui nu ii place sa primeasca ultimul o veste frumoasa J. Dupa clasicele urari de bine, glume legate de renuntatul la burlacie, discutii despre cum a fost cererea si cum arata inelul urmatoarea intrebare a tuturor va fi „Cand dansam la nunta?”
Acum incepe partea dificila a planificarii marelui eveniment. Poate ti-ai imaginat mereu ca ziua nuntii tale va fi intr-o frumoasa zi de august sau poate iti place primavara dar vei  vedea ca una din provocarile organizarii nuntii va fi gasirea unei locatii pe placul tau.
Inainte de a porni in cautarea salii este bine sa faci o lista estimativa de invitati  pentru a avea o idee despre numarul aproximativ al acestora. Majoritatea salilor de nunta sunt rezervate chiar si cu 2 ani inainte asadar este o chestiune de noroc sa gasesti ceva pe placut tau si in perioada dorita. Aici incep compromisurile! Vei schimba nunta de vara cu una de toamna sau primavara cand salile nu sunt atat de ocupate si vei spera sa ai o zi cu mult soare.
 Ce ar trebui sa aveti in vedere cand alegeti locatia? Sa fie adaptata numarului de invitati, sa aiba aspect placut si restaurant cu mancare buna si neaparat sa aiba un ring de dans suficient de mare. Nimeni nu isi doreste sa mearga la o nunta unde nu este loc pentru a isi demonstra talentul de mare dansator!
Gata! Ai gasit locatia, urmeaza sa ne ocupam de partea de entertainment. Formatie sau DJ? Fa un sondaj printre prieteni si vezi ce te sfatuiesc. Tot prietenii iti pot recomanda o formatie sau un DJ pe care i-au vazut si i-au placut. Orice vei alege dintre cele doua este bine ca si tu sa mergi la un eveniment unde „presteaza” respectivii pentru a te convinge ca pot crea atmosfera pe care ti-o doresti.
Urmatorul pas il reprezinta gasirea fotografului si videografului. Din fericire internetul este plin de oameni talentati trebuie doar sa ii gasesti pe cei potriviti stilului si bugetului vostru.
Ati obosit deja? Luati o pauza si relaxati-va! Ce a fost mai greu s-a rezolvat J.
De restul ne ocupam intr-o postare viitoare.
O zi plina de zambete,

Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu